Salon vjenčanica Eva

Salon vjenčanica Eva
Salon vjenčanica Eva

Salon vjenčanica Eva

Salon vjenčanica “Eva” već više od 10 godina ima zadovoljstvo da usrećuje mladence za njihov veliki dan, da budu obučeni i opremljeni baš onako kako su željeli.

Zbog toga smo ponosni na naše mladenke koje nas rado preporučuju svojim najmilijima od Kozarske Dubice, Prijedora, Kostajnice, Banja Luke, Novog Grada i okolnih mjesta do Zagreba, Hrvatske Kostajnice, Siska, Karlovca,  Novske, Vukovara, Rijeke, Slovenije, Srbije, Austrije, Švicarske, Njemačke, Švedske….

Osluškujući želje budućih mladenki i prateći trendove u modi vjenčanica i vjenčanja, potrudili smo se da kod nas pronađete sve na jednom mjestu. Zato u ponudi uvijek imamo veliki izbor vjenčanica za svačiji ukus, kao i svu prateću opremu, vjenčanice za djeveruše, pozivnice, zahvalnice, cvjetiće, bidermajere, krune, ukrase za kosu, podvezice, korpe, mašne za kićenje, maramice, konfete i ostalu opremu.

Redovno se trudimo da našu obimnu ponudu vjenčanica i kompletne opreme za vjenčanja, kao i prateće opreme za svečanost vjenčanja u najboljem svijetlu predstavimo budućim srećnim mladenkama. Tako smo se za 2010.-u godinu predstavili na izboru Mis RS za Mis BiH, kao i pokretanjem ove web stranice.

Budući da je to mladenkama najteži izbor, uvijek im savjetujemo:

Pri izboru vjenčanica uvijek slijedite svoje snove i vođene svojom ljubavlju posjetite Salon vjenčanica “EVA”.

IZ PONUDE IZDVAJAMO: 

Iznajmljivanje vjenčanica sa kompletnom opremom po cjeni od 200 do 800 KM,
 Izrada cvjetića za svatove od 0,60 do 1,30 KM u svim nijansama i oblicima prema Vašoj želji,
 Izrada bidermajera, mašni za kićenje, podvezica, maramica, nakita te konfeta,
 Iznajmljivanje kruna i raznovrsnog nakita za kosu,
Veliki izbor pozivnica i zahvalnica sa štampanjem teksta po cjeni od 0,80 do 2,00 KM.
Komentari
Napiši recenziju
Pošalji poruku