Društvena mreža za mladence

  • Naslovna

  • /
  • Društvena mreža za mladence

Planer vjenčanja je nastao kao odgovor na mnoga pitanja koja smo u vrijeme organizacije vlastitog vjenčanje imali supruga i ja.

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu jedne djevojke. Dan kada u potpunosti bezuvjetno predaješ sebe drugoj osobi. Detalji kod organizacije vjenčanja čine veliku razliku. Zato smo tu da Vam pomognemo na početku vašeg zajedničkog života.

Spoji se!

Spoji se sa svojim postojećim Facebook računom ili izradi novi korisnički račun na društvenoj mreži za vjenčanja. Saznaj tko je sve od tvojih prijatelja na Planeru Vjenčanja. Saznaj sve novosti vezano za svoje prijatelje ili novosti vezano za vjenčanje na koje tek planiraš ići. Proširi mrežu svojih prijatelja.

Poveži se!

Stvorite vlastitu mrežu prijatelja kako biste iskoristili sve mogućnosti koje pruža Planer Vjenčanja. Pozovi svoje Facebook prijatelje da ti se pridruže na Planeru Vjenčanja, pronađi prijatelje ili upoznaj nove. Zajedno s dragim prijateljim i obitelji planiraj / organiziraj vlastito vjenčanje.

Kreiraj svoj Profil!

Dodaj informacije o vlastitom vjenčanju, kreiraj vlastitu galeriju. Dodaj slike svog vjenčanja, video zapise i podijeli ih među prijateljima. Saznaj najnovije vijesti vezano za svoje prijatelje.