Planiranje, Organizacija Vjenčanja

  • Naslovna

  • /
  • Planiranje, Organizacija Vjenčanja

No, da li itko od vas zna koliko je toga potrebno da bi dan „D“ bio tako prekrasan, blještav, radostan i baš onakav kakav mi to želimo da bude, jednom riječju savršen? Uglavnom toga nismo svjesni sve dok ne počne ta famozna organizacija vjenčanja.
 

Što je Planer Vjenčanja?

Planer vjenčanja je web portal za mladence. Mi smo tu da Vam pomognemo da Vam najsretniji dan u životu dugo ostane u lijepom sjećanju.

Od velike je pomoći kad znate da kroz organizaciju vjenčanja ne morate prolaziti sami. Upravo iz tog razloga postojimo mi. Pomoći ćemo vam da na kraju sve bude bas savršeno.

Zato, krenimo zajedno u avanturu nazvanu planiranje vjenčanja.

Želiš kreirati svoju vlastitu galeriju vjenčanja, kreirati stranicu vjenčanja, te učinit tako vaše vjenčanje još posebnijim? Sve to Vam pruža Planer Vjenčanja i to u potpunosti besplatno, ali i mnogo više.
 

Moje Vjenčanje

Moje vjenčanje je stranica vašeg vjenčanja. Kreirajte stranicu svog vječanja besplatno i podijelite je među svojim prijateljima i obitelji. Opišiti svoje vjenčanje, inspirirajte druge ili jednostavno budite inspirirani.
 

Moja Galerija

Kreiraj galeriju svog vjenčanja ili kreiraj galeriju po svom izboru. Uploadaj slike, dodaj video linkove, pogledaj druge brojne javne galerije ili jednostavno budi inspiraran pri organizaciji vlastitog vjenčanja.

 

Imenik Vjenčanja

Potrudili smo se da na jednom mjestu pronađete sve što vam je potrebno da što bezbrižnije dočekate svoje vjenčanje: od benda za svatove, sale za svatove, fotografa za vjenčanje, pa do torti i kolača, pomoći pri odabiru vjenčanice, odabiru muških odijela, frizure, make up-a, cvijeća, ukrasa za dekoraciju, salu i raznih drugih stvari za koje ne biste ni znali da će vam trebati.
 

Za Tvrke / Agencije

Imenik vjenčanja je najveća baza svih tvrtki za vjenčanje u Hrvatskoj i regiji. Upiše se u naš imenik vjenčanja i oglašavajte se besplatno. Želite nešto više? Slobodno nam se obratite i naš tim će Vam pomoći oko posebnih paketa oglašavanja na našem portalu.
 

 

Planer Vjenčanja - Sve za vjenčanje na jednom mjestu!