List

  • Naslovna

  • /
  • Najčešća pitanja

Pomoć za agencije / tvrtke

Preduvjet za upis u naš Imenik vjenčanja je da ste registrirani korisnik našeg portala. Registrirati se možete na našem portalu prijavom sa svojim postojećim Facebook računom ili izradite novi korisnički račun na našem portalu.

Da biste se upisali u naš imenik posjetite našu registracijsku stranicu za tvrtke ili agencije, odabarite paket upisa, te započnite s upisom. Na našem portalu možete birati između 4 vrste upisa u Imenik vjenčanja: Osnovni upis, Napredni upis, Premium upis i Unlimited upis.

Registracijski ekran se sastoji od četiri koraka. Sva obvezna polja koja morate popuniti pri upisu označena su zvjezdicom (*).

1. korak - Registracija na našem portalu.

2. korak - Unesite naziv vaše Tvrtke / Agencije te odaberite pripdajuću kategoriju pod kojom biste se htjeli upisati na našem portalu.

Ovo je također mjesto gdje ukratko možete obrazložiti zašto bi mladenci trebali odabrati baš vaše proizvode ili usluge.

Da li mogu dodati više djelatnosti? Ne, ova opcija nije podržana u osnovnom upisu.

3. korak - Preporučamo da unesete vašu adresu, lokaciju, tel, fax, mobitel, e-mail ili web adresu. Svi podaci biti će vidljivi našim posjetiteljima radi što lakšeg kontakta.

4. korak -Uplodaj logotip vaše tvrtke. Klikni na gumb "Browse", "Choose File" ili "Pretraži" i odaberi željenu sliku sa svog računalu.

Ako trenutno nemate logotip tvrtke, bez brige možete ga postaviti i naknadno!

Osnovni upis u Imenik vjenčanja je besplatan i uvijek će biti besplatan!

Osnovni upis u Imenik vjenčanja - besplatno oglašavanje na portalu Planer vjenčanja.

Ukoliko nudite bilo kakav prozivod ili uslugu za mladence, možete besplatno izvršiti osnovni upis u naš imenik vjenčanja. Osnovni upis predstavlja kreiranje korisničkog računa Vaše tvrtke koji će biti vidljiv svim posjetiteljima našeg potrala.

Za upis u Imenik vjenčanja potrebno je da uneste naziv vaše tvrtke, kratki opis, detaljniji opis djelatnosti kojom se bavite, da odaberete pripadajuću djelatnost, uneste adresu tvrtke, odaberete lokaciju (grad) i uneste e-mail adresu tvrtke.

Nakon upisa dobit ćete e-mail za aktivaciju vašeg korisničkog računa. U slučaju da niste dobili aktivacijski e-mail, provjerite svoj spam folder, zatražite ga ponovo na stranici za slanje aktivacijskog e-mail-a ili pošaljite e-mail našoj korisničkoj podršci.

Naš portal je po tome jedinstven na ovim područjima. Mi jedini pružamo našim korisnicima izmjenu ili nadopunu postojećih podataka kroz administracijsko sučelje za tvrtke.

Prijavom na naš portal mi ćemo Vas automatski preusmjeriti na stranicu Postavke tvrke. U slučaju da ste prvi put na portalu i da ste tek aktivirali svoj korisnički račun evo mala pomoć.

U desnu kutu iznad navigacijskog menija nalazi se korisnička navigacija.

Korisnička navigacija

Klikom na strelicu otvorit ćem vam se padajući izbornik. Klinknite na link Postavke tvrtke. Pogledaj sliku ispod.

Korisnička navigacija

Detaljnije informacije o upisu u Imenik vjenčanja možete saznati  na ovoj stranici. Ukoliko niste našli odgovor koji tražite kontaktirajte nas putem maila [email protected], putem telefona +385 91 119 6080 ili putem našeg kontakt obrazca. Na sva vaša pitanja odgovorit ćemo Vam u što mogućem kraćem roku.

Sve vrste upisa u Imeniku vjenčanja i oglašavanje na našem portalu prilagođeni su tvrtkama koje žele pristupiti i predstaviti sebe direktno svojim kupcima - mladencima.

Na jednostavan i brz način dođite do svojih ciljane skupine kupaca - mladenaca i počnite ostvarite svoju dobit već danas.

Na našem portalu možete birati između 4 vrste upisa u Imenik vjenčanja: Osnovni upis, Napredni upis, Premium upis i Unlimited upis. Upis u imenik vjenčanja omogućava mladencima da se detaljno upoznaju sa Vašim uslugama i proizvodima, te da Vas direktno kontaktiraju na ostavljene kontakt podatke.

Detaljnije o razlikama između upisa možete saznati na sljedećoj stranici.

Naravno. Pošaljite nam zahtjev za prelasak na željeni paket na našu mail adresu [email protected] i mi ćemo to učinit za vas

Odaberi bilo koji...

nazovi na naš broj telefona +385 91 119 608

te zatraži probni rok na 15 dan, mi ćemo biti tu da Vam pomognemo oko odabira paketa.
 

Sponzorirani upis u imenik vjenčanja Vam jamči veću posjećenost vaše stranice našim posjetiteljima portala - mladencima.

Ukoliko naručite sponzorirani upis, vaša stranica upisa bit će prikazana na početnoj stranici portala Planer vjenčanja, prva na listi imenika vjenčanja, te će biti prvi ponuđeni izbor posjetiteljima kod pretraživanja imenika vjenčanja po parametrima pretraživanja.

Parametri pretraživanja su pripadajuća županija, kategorija, lokacija, te vezane ključne riječi.

Naručivanjem naprednog, premium ili unlimited imenik upisa, dobivate sponzoriani upis u ograničenom vremenskom razdoblju potpuno besplatno.

Odabirom paketa: Napredni upis u imenik vjenčanja uz opcije osnovnog upisa, dodatno dobivate i vlastitu galeriju s mogućnosti prikaza do 10 slika ili video zapisa, sponzorirani upis u imenik vjenčanja u trajanju od mjesec dana, te objava na našim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter).

Na jednostavan i brz način dođite do svojih ciljane skupine kupaca - mladenaca i počnite ostvarite svoju dobit već danas.

Detaljniju tablicu usporedbi svih paketa upisa u imenik vjenčanja možeš pogledati ovdje.

Odabirom paketa: Premium upis u imenik vjenčanja uz opcije osnovnog upisa, dodatno dobivate vlastitu galeriju s mogućnosti prikaza do 30 slika ili video zapisa, HTML urednik teksta, SEO optimizaciju, mogućnost dodavanja dodatnih djelatnosti / kategorija, kontakt stranicu - na stranici se nalaze vaše kontakt podaci, google maps vaše lokacije i kontakt obrazac, sponzorirani upis u imenik vjenčanja u trajanju od tri mjeseca, objava na našim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter), zakup malog banera u trajanju od mjesec dana, zakup velikog banera na vrhu stranice u trajanju od tjedan dana, te objava jednog sponzoriranog članka (PR članak).

Na jednostavan i brz način dođite do svojih ciljane skupine kupaca - mladenaca i počnite ostvarite svoju dobit već danas.

Detaljniju tablicu usporedbi svih paketa upisa u imenik vjenčanja možeš pogledati ovdje.

Odabirom paketa: Unlimited upis u imenik vjenčanja uz opcije osnovnog upisa, dodatno dobivate vlastitu galeriju s mogućnosti prikaza neograničenog broja slika ili video zapisa, HTML urednik teksta, SEO optimizaciju, mogućnost dodavanja dodatnih djelatnosti / kategorija, kontakt stranicu - na stranici se nalaze vaše kontakt podaci, google maps vaše lokacije i kontakt obrazac, sponzorirani upis u imenik vjenčanja u trajanju od godina dana, objava na našim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter), zakup malog banera u trajanju od šest mjeseci, zakup velikog banera na vrhu stranice po željenim razdobljima u trajanju do mjesec dana, te objava sponzoriranih članaka (PR članak).

Na jednostavan i brz način dođite do svojih ciljane skupine kupaca - mladenaca i počnite ostvarite svoju dobit već danas.

Detaljniju tablicu usporedbi svih paketa upisa u imenik vjenčanja možeš pogledati ovdje.

Moje Vjenčanje

Inspirajte druge, kreirajte trajnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Opišiti svoje vjenčanje, podjelite svoje iskustvo s drugima, inspirirajte druge ili jednostavno budite inspirirani.

Ispričajte svoju priču - kako je bilo na vašem vjenčanju!

Što biste savjetovali drugima koji tek kreću u avanturu planiranja vjenčanja?

Kreirajte stranicu svoga vjenčanja besplatno, te podijelite je među svojim prijateljim i rodbinom.

Kada se prijavite na portal Planer Vjenčanje posjetite stranicu korisničke postavke.

Do stranice korisničke postavke možete doći na dva jednostavna načina:

1. Klikom miša na korisničku navigaciju koja se nalazi u gornjem desnom kutu portala i odabarete opciju korisničke postavke.

Korisnička navigacija

2. Ako se već nalazite na Vašem profilu, kliknite na link korisničke postavke. Link se nalazi na korisničkoj navigaciji koja je smještena u lijevom stupcu Vašeg profila
Korisnička navigacija

Na stranici korisničke postavke pronaći ćeš opciju postavke privatnosti. Ako želiš da ti profil bude dostupan svima promijeni na Javno u suprotnom odaberi Samo prijatelji.

Ako se već nalazite na Vašem profilu, kliknite na link moje vjenčanje. Link se nalazi na korisničkoj navigaciji koja je smještena u lijevom stupcu Vašeg profila.

Korisnička navigacija
Ukoliko prvi put posjećujete ovu stranicu otvorit će Vam se automatski stranica Moje vjenčanje postavke.

Moje vjenčanje postavke

Kako bi krairali moje vjenčanje stranicu za Vaš profil, molimo Vas da ispunite sve potrebne podatke koje su označeni sa zvjezdicom. Obvezna polja za unos su: datum vjenčanja, mladenci, kratki opis, te sadržaj.

Pomoć za korisnike

Planer vjenčanja je web portal za mladence. Mi smo tu da Vam pomognemo da Vam najsretniji dan u vašem životu dugo ostane u lijepom sjećanju.

Potrudili smo se da na jednom mjestu pronađete sve što vam je potrebno da što bezbrižnije dočekate svoje vjenčanje: od benda, sale, fotografa, pa do torti i kolača, haljine, odijela, frizure, make up-a, cvijeća, ukrasa za dekoraciju i raznih drugih stvari za koje ne biste ni znali da če vam trebati.

Od velike je pomoći kad znate da kroz to sve ne morate prolaziti sami. Upravo iz tog razloga postojimo mi. Pomoći ćemo vam da na kraju sve bude savršeno. Zato, krenimo zajedno u avanturu nazvanu planiranje vjenčanja.

Portal Planer Vjenčanja moguće je koristiti u vodećim internetskim preglednicima. Kako bi portal Planer Vjenčanja radio u svom punom opsegu i bez poteškoća, preporučujemo korištenje internetskih preglednika Google Chrome, Mozilla Firefox te Internet Explorer8 ili novije verzije.

Da bi se prijavili na naš portal preduvjet je da ste registrirani korisnik našeg portala. Registrirati se možete na našem portalu prijavom sa svojim postojećim Facebook računom ili izradite novi korisnički račun na našem portalu.

Prijavi se putem svojeg Facebook računa, lakše je i brže nego da moraš pamtiti još jednu lozinku. Facebook prijava se nalazi u gornjem desnom kutu navigacijske trake.

Ukoliko želiš kreirati novi korisnički račun na portalu Planer Vjenčanja to možeš učiniti ovdje.

Nakon registracije dobit ćete e-mail za aktivaciju vašeg korisničkog računa. U slučaju da niste dobili aktivacijski e-mail, provjerite svoj spam folder, zatražite ga ponovo na stranici za slanje aktivacijskog e-mail-a ili pošaljite e-mail našoj korisničkoj podršci.

Zaboravio si lozinku? Ne brinite to se događa i najboljima! Otiđite na stranicu zaboravljena lozinka. Upišite vaše korisničko ime i poslati ćemo vam link na vaš E-mail za promjenu lozinke.

Otiđite na stranicu za slanje aktivacijskog e-maila. Upišite vaše korisničko ime i poslati ćemo vam link na vaš E-mail za aktivaciju korisničkog računa. U slučaju da niste dobili aktivacijski e-mail, provjerite svoj spam folder ili pošaljite e-mail našoj korisničkoj podršci.

Nakon prijave na portal Planer Vjenčanja odaberite opciju Korisničke postavke u gornjem desnom kutu stranice. Ovdje možete izmijeniti vaše korisničke podatke. Podaci koje možete izmijeniti su vaše ime, prezime, lozinka i postavke privatnosti.

Kada ste gotovi sa izmjenama stisnite na gumb Snimi i vaše su korisničke postavke izmjenjene.

Kada se prijavite na portal Planer Vjenčanje posjetite stranicu korisničke postavke.

Do stranice korisničke postavke možete doći na dva jednostavna načina:

1. Klikom miša na korisničku navigaciju koja se nalazi u gornjem desnom kutu portala i odabarete opciju korisničke postavke.

Korisnička navigacija

2. Ako se već nalazite na Vašem profilu, kliknite na link korisničke postavke. Link se nalazi na korisničkoj navigaciji koja je smještena u lijevom stupcu Vašeg profila
Korisnička navigacija

Na stranici korisničke postavke pronaći ćeš opciju postavke privatnosti. Ako želiš da ti profil bude dostupan svima promijeni na Javno u suprotnom odaberi Samo prijatelji.