Uvjeti Korištenja

Na korištenje portala planer-vjencanja.com i svih njegovih dijelova primjenjuju se ovi uvjeti korištenja.
Stoga vam savjetujemo da prije korištenja portala pročitate ove uvjete, i upozoravamo Vas da se korištenjem portala smatra da prihvaćate ove uvjete korištenja i sve njihove izmjene i dopune.

Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Portal Planer Vjenčanja

Planer-vjencanja.com posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Planer-vjencanja.com portala ukoliko ne krše uvjete korištenja.

Planer-vjencanja.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Planer-vjencanja.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Planer-vjencanja.com portala koristite na vlastitu odgovornost i Planer-vjencanja.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Planer-vjencanja.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Autorska prava

Planer-vjencanja.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava Planer-vjencanja.com portala i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje postavljene od strane portala Planer-vjencanja.com, partnera i oglašivača ili drugih korisnika.

Sadržaj na portalu Planer-vjencanja.com je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu Planer-vjencanja.com portala ili oglašivača. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Planer-vjencanja.com koristeći adresu [email protected].

Sadržaj objavljen na portalu Planer-vjencanja.com smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.

Ukoliko smatrate da su na Planer-vjencanja.com povrijeđena Vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome izvijestite na adresu [email protected].

Linkovi na vanjske stranice

Planer-vjencanja.com sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Planer-vjencanja.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Zaštita privatnosti

Planer-vjencanja.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Planer-vjencanja.com se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće obrađivati niti distribuirati trećoj strani, osim ukoliko je drugačije utvrđeno ovim pravilima ili uz posebnu dozvolu korisnika.

Planer-vjencanja.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Planer-vjencanja.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi.

Planer-vjencanja.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika obrađivati niti distribuirati u druge svrhe, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Planer-vjencanja.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja uvjeta Planer-vjencanja.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika, sukladno važećim propisima.

Registrirani korisnici

Registriranjem na Planer-vjencanja.com portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password. Registriranjem na portal pristajete na ove uvijete korištenja i posebice pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u svrhe navedene u ovim uvijetima korištenja.

Planer-vjencanja.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji, niti uređuje i provjerava sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Planer-vjencanja.com će odmah po primitku informacije o nezakonitom sadržaju ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima,sukladno obvezama propisanim Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim propisima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Planer-vjencanja.com zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Planer-vjencanja.com portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. Planer-vjencanja.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Komentiranje članaka

Planer-vjencanja.com omogućuje posjetiteljima komentiranje članaka pod uvjetom da ne krše uvjete korištenja Planer-vjencanja.com portala.

Obveze korisnika pri korištenju portala planer-vjencanja.com

Planer-vjencanja.com ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Planer-vjencanja.com neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga portala Planer-vjencanja.com .

Planer-vjencanja.com zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

Planer-vjencanja.com nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali u svakom slučaju zadržava pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke Planer-vjencanja.com neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala Planer-vjencanja.com. Time se smatra da je korisnik pristao primati takve reklamene poruke.

Poruke planer-vjencanja.com -a i sponzora

Planer-vjencanja.com može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Planer-vjencanja.com portala i sponzora. U slučaju da korisnik ne želi primati takve poruke, može o tome izvijestiti Planer-vjencanja.com na [email protected]. Ukoliko izuzeće korisnika od primanja takvih obavijesti zbog specifičnih razloga nije moguće, njegov korisnički account će biti zatvoren.

Modificiranje i promjene pravila

Planer-vjencanja.com zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi www.planer-vjencanja.com. O važnim promjenama i dopunama Planer-vjencanja.com može obavijestiti korisnike i/ili objavljivanjem na portal i/ili putem maila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Planer-vjencanja.com portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Ova pravila su na snazi od 30. kolovoza 2011. godine.