Ada - krojački obrt

Ada - krojački obrt
Ada - krojački obrt

Ada - krojački obrt

Salon vjenčanica Ada nalazi se u Zadru na adresi Jurja Dalmatinca 5.  U prostoru ugodne unutrašnjosti nalazi se veliki izbor modernih i besprijekornih vjenčanih haljina za najam po veoma pristupačnim cijenama.
U ponudi su raskošne vjenčanice, bogato ukrašene kamenčićima i romantične vjenčanice od prozračnih lepršavih materijala.
Također ćete u našem salonu pronaći jednostavne elegantne vjenčanice koje se mogu nositi bez koluta (podsuknje). U njima ćete se osjećati ugodno od početka do kraja vjenčane ceremonije.
Ljubazno i uslužno osoblje s višegodišnjim iskustvom pomoći će Vam s bezbroj savjeta da na dan Vašeg vjenčanja izgledate savršeno!
La Sposa izrađuje vjenčane haljine već više od dvadeset godina. Osim vjenčanih haljina dizjaniraju i izrađuju različite dodatke za mladenke, haljine za djeveruše i majke te večernje haljine. Ženstvenost sa istaknutim linijama tijela uklapa se u geometrijskim krojevima i s toplim, prirodnim bojama, čini savršenu figuru.
Alyce Designs je nacionalno priznata za svoju "Istaknutu izvrsnost" za vjenčanice, za maturalnu i za posebne prigode haljine. Kod nas možete pronaći velik broj vjenčanica raznih modela i veličina. Želimo postići da se sama mlada u našim vjenčanicama osjeća dobro i da taj dan doživi kao najljepši u svom životu.

Komentari
Napiši recenziju
Pošalji poruku