Atelier Glamour Sposa

Atelier Glamour Sposa
Atelier Glamour Sposa

Atelier Glamour Sposa

Studio za organizacije vjenčanja GLAMOUR SPOSA bavis se prodajom iznamljivom vjenčanica, te organizacijom vjenčanja.

U ekskluzivno uređenom prostoru očekuje vas ljubazno i profesionalno osoblje te najnovije kolekcije renomiranih svjetskih brandova i dizajnera ekskluzivnih vjenčanica i svečanih haljina.


Ekskluzivne vjenčanice i svečane haljine


PRONOVIAS - Svjetski brand koji diktira trendove vjenčane mode za čije se kreacije odlučuju milioni trendi mladenki diljem svijeta. Uz vjenčanice u ponudi i svečane haljine.

GLAMOUR SPOSA jedini je ovlašteni PREMIUM DEALER (ekskluzivni distirbuter) branda PRONOVIAS na području Splitsko-dalmatinske županije.

MANUEL MOTA - Ekstavagantne i romantične vjenčanice svjetski poznatog dizajnera iz kolekcije "Woman is inspiration".

ELIE SAAB - Nenadmašne i neodoljivo romantične vjenčanice s potipisom ELIE SAAB, modnog čarobnjaka i miljenika svjetskih zvijezda, apsolutni su hit u svijetu.

DEMETRIOS - Raskošne, bajkovite vjenčanice kraljevskih krojeva ... Korzeti bogato ukrašeni Swarovsky kristalima ... ekskuluzivno u GLAMOUR SPOSI!

ELFS - Ekskluzivno u našoj ponudi svečane haljine najpopularnijeg hrvatskog dizajnerskog dvojca ELFS.


Usluga organizacije vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najljepših dana u životu kojeg dijelimo s dragim ljudima.


Angažiranjem GLAMOUR SPOSE kao dizajnera Vašeg vječanja izbjegnite nepotreban stres i dočekajte svoj najljepši dan rasterećeni i opušteni a naše dugogodišnje iskustvo u radu s mladencima garantira profesionalnost i kvalitetu.


GLAMOUR SPOSA organizirat će za vas vjenčanje za pamćenje vodeći pri tom računa o najsitnijim detaljima.


Obratite nam se s povjerenjem! Da bismo Vam se mogli u potpunosti posvetiti preporučujemo rezervaciju termina na telefon: 021 380-262 ili mobitel: 098 803 704.

Komentari
Napiši recenziju
Pošalji poruku