Odabir destinacije za bračno putovanje stvar je osobnog odabira mladenaca. Nije važno da li ćete otići na neko daleko egzotično putovanje, na vikend na more, u planine ili na neko mjesto za koje vas vežu posebne uspomene, važno je samo da ste zajedno i da uživate u prvim danima svog zajedničkog života.

Danas turističke agencije zbilja nude pregršt zanimljivih putovanje: od daleke Kube, egzotičnih Maldiva, tajanstvene Kine, pa do prilično pristupačnog Tunisa ili Egipta, od Pariza-grada ljubavi i romantike, prekrasnih Sejšela, pa do rajskih Havaja. Tu su i uvijek zanimljiva i jako romantična krstarenja gdje vrijeme provodite na putujućem brodu obilazeći na taj način nekoliko mjesta. No, ukoliko se odlučite za neko od krstarenja, provjerite da li bolujete od morske bolesti kako se vaš medeni mjesec ne bi pretvorio u neugodno iskustvo.

Ako u bračnu luku uplovljave u zimskom periodu, ponuda se proširuje i na skijanje, što također može biti prilično romantično: ispijanje kuhanog vina u nekoj brvnari pored rasplamsalog kamina s voljenom osobom zvuči i više nego primamljivo.

U ponudi su naravno i uvijek atraktivne toplice. Osim bazena, tu su i welness te posebni aranžmani pripremljeni baš za mladence. Prednost toplica je što ih možete posjetiti neovisno o godišnjem dobu.

Svakako nezaobilazna mogućnost je i ljetovanje na moru. Nema ništa ljepše nego ležati na vrelom pijesku i slušati šum valova, te usput piti neki ledeni koktel u društvu Vaše druge polovice.

Dakle, opcija je zbilja bezbroj i nemoguće ih je sve nabrojati. Vama i Vašoj mašti prepušteno je da odlučite. U svakom slučaju, čak i ako odlučite ostati kod kuće, vjerujem da će Vam biti prekrasno jer cilj medenog mjeseca je da vrijeme provedete zajedno i uživate jedno u drugome, a za to nije uvijek najvažnije mjesto nego samo to da ste zajedno.