Ponedjeljak:
Evo završio se medeni mjesec i smjestili smo se u naš novi dom. Vrlo je zabavno kuhati za muža. Danas sam napravila predivan kolač po ovom receptu. 'Umutite 12 jaja odvojeno.' No, kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam posuditi par iz susjedstva da bi umutila sva ta jaja. Kolac je ispao super.

Utorak:
Htjeli smo voćnu salatu za večeru. U receptu je pisalo:'Poslužite bez ičega.' To sam i uradila. Skinula sam odjeću sa sebe. Ali, dragi je doveo nekog prijatelja na večeru. Nikad nisam vidjela tako začuđena lica kada sam poslužila salatu.

Srijeda:
Odlučila sam da danas poslužim rižu po receptu koji glasi ovako: 'Potrebno je dobro pranje prije stavljanja riže u kipuću vodu.'
Tako sam ugrijala vodu, okupala se, pa tek onda stavila rižu da se kuha. Nije mi jasno bilo zašto sve to, jer riža nije imala ništa bolji ukus.

Četvrtak:
Danas je moj muž tražio salatu. Probala sam novi recept. Glasi ovako: 'Isjeckajte sve sastojke i onda pospite po listovima zelene salate sat vremena prije no što je poslužite'. Morala sam otrčati skroz do maminog vrta. Posula sam salatu po listovima i cekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Dragi je navratio i pitao da li se osjećam dobro. Pitam se zašto?

Petak:
Danas sam našla jednostavan recept za kolačiće koji kaže ovako: 'Sastavite sve sastojke u zdjelu i dobro izmiješajte, i to je to'. Kada sam to uradila, otišla sam do mamine kuće. Vjerojatno nešto nije u redu s receptom, jer kada sam se vratila kući, smjesa u zdjeli je izgledala isto.

Subota:

Dragi je danas bio u kupovini i donio je kokoš. Zamolio me da je sredim za nedjelju. Nisam bila sigurna kako se kokoši oblače nedjeljom, ali sam našla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je on vidio, izašao je iz kuhinje brojeći do 10!

Nedjelja:
Danas su muževi roditelji došli na večeru. Htjela sam da napravim pečenje, ali sve što smo imali u zamrzivaču bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pečenje. Mora da nešto nije uredu sa rernom, jer je na kraju pecenja opet ispao hamburger.


Drage naše kuharice, nadamo se da ste se barem malo nasmijale i da vi imate puno više uspjeha u kuhinji!