1. Vjenčanica

Od raskošne bijele do seksi vjenčanice bilo koje boje. Izaberi onu u kojoj se dobro osjećaš i u kojoj izgledaš najbolje. Tuđe ideje o tome kako bi trebala izgledati toga dana zanemari.

2. Cipele

Želiš cipele koje ćeš poslije moći nositi u noćni izlazak? Zašto ne? Ne moraš ih obući jednom i onda spremiti u ormar. Ta vremena su prošla. Isto tako, ako se želiš osjećati ugodno, izbjegni vrtoglavu potpeticu, a ni boja nije ograničenje.

3. Darovi

Hoćeš li prepustiti uzvanicima da donose što hoće, odrediti listu željenih darova ili se odlučiti za "kuverte" ovisi o vašim potrebama. Ako imaš sve kuhinjske potrepštine ili ne želiš vraćati duple darove – budi kreativna. Ima i drugih stvari koje vam trebaju (primjerice oprema za tvoj ili njegov hobi i sl.).

4. Bacanje buketa

To je jedna od rijetkih tradicija koja je ostala, ali to ne znači da je moraš ispoštovati. Često nema dovoljno neudatih djevojaka za sudjelovanje, a neke cure i ne žele sudjelovati.

5. Torta

Ovdje imaš prostora za iskazati svoju osobnost i učiniti nešto originalno. Naravno, možeš se odlučiti za tradicionalnu visoku tortu punu oraha. No, zašto ne odabrati neku neobičnog okusa ili više manjih torti.

6. Uzvanici

Vjenčanje je proslava za tvog odabranika i tebe, te ljude koje voliš i želiš vidjeti na dan svoga vjenčanja. Nemaš nikakvu obvezu pozvati svakog na čijem si vjenčanju bila ili svu dalju rodbinu. Izbor je tvoj!