Skype je super moćna aplikacija za komunikaciju s nama dragim osobama preko interneta. Iz osobnog iskustva mogu reći da mi je puno pomogla u održavanje veze na daljinu s tadašnjom mojom djevojkom a današnjom ženom. Stvarno održavati vezu na daljinu je jako teško, ali puno je lakše ako tu osobu možeš čuti a i vijdeti. I još jedan veliki plus skypa je ušteda na telefonskom računu.

Sigurno se pitate kakve veze skype ima veze s facebookom?

Naime Microsoft, sadašnji vlasnik skypa, ima velik udio u dionicama facebooka i jednostavno su željelji da rješe probleme koje ima facebook chat. S novom verzijom skype sada se može na jednostavan način komunicariti i s prijateljima s facebooka. Novi skype podržava razgovore, video pozive te slanja poruka svim prijateljima na facebook-u.

Upute za povezivanje s Vašim Facebook računom

Skinite novi skype i instalirajte ga na Vašem računalu. Nakon što ste instalirali novi skype i nakon što se prjavite, otkrit ćete da sada pored popisa Vaših kontakata u desnom kutu stoji i nova opcija(faceboook ikona) za povezivanje s facebookom . Klikom na tu ikonu pojavit će Vam se ekran s linkom connect to Facebook koji služi za povezivanje Vašeg skype i facebook računa. Nakon što uspješno povežete vaše račune odaberite vama dragu osobu za svoj prvi razgovor.