Prlikom planiranja vjenčanja rokovnik je svakako nešto što može biti od velike pomoći. Toliko je obaveza i termina koje treba uskladiti, toliko stvari koje treba obaviti. Ne kaže se uzaludno da „pametan čovjek piše“, a „budala pamti“.

Upravo stoga predstavljamo Vam najbolji rokovnik koji je trenutno dostupan na našem tržištu. Riječ je o Ženskom rokovniku. Ženski rokovnik, kao što mu i samo ime govori, je tjedni planer prilagođen potrebama moderne žene, a nastao je iz želje da se klasični, bezlični rokovnik koncipira i redizajnira svojim sadržajima, veličinom i izgledom.

U svom četvrtom izdanju Ženski rokovnik 2012 sadrži 176 strana tjednog planera i korisnih rubrika, ogledalce, gumicu za kemijsku olovku, gumicu za zatvaranje, dvije knjižne trakice i prenosivi adresar.

 Dimenzije Ženskog rokovnika su reducirane na 17 x 11 cm, tako da lakše stane u torbicu, a zahvaljujući vašim komentarima smo skinuli spiralni uvez, te ga zamjenili kvalitetnijim knjiškim uvezom.

Ženski rokovnik 2012 dostupan je u osam različitih dizajna korica: plavi, ljubičasti, rozi, točkasti, tigrasti, zebrasti, pejzli i s crticama, ovisno o vašim ukusima. Više informacija možete naći na www.zenskirokovnik.com.