Nakon uspjeha njezinog provog albuma 19, primanja nagrade od "Brits Critics’ Choice award", velikog uspjega u Sjedinijem Američkim Državama i primanja Grammy, puno se toga očekivalo od njezinog sljedećeg albuma. Ali mogu vam reći da je nadmašila sva moja očekivanja.

Iza albuma stoji vrhunski produkcijski tim kojeg čine Rick Rubin i Paul Epworth i ovo jedan od onih rjetkih albuma na kojem je svaka pjesma posebno istaknuta i vrijedna poslušati. Trenutni hit singl albuma je „Rolling in the Deep“, te vjerno dočarava sliku slomljenog čovjeka nakon prekida s voljenom osobom.

21 je jednostavno zapanjujući. Nakon samo što ga nekoliko puta poslušate, pjesme vam se zavuku duboku u srce. Zato smo sigurni u uspjeh ovog albuma. Ukoliko niste poslušali ovaj album i volite pjesme u kojima dominira moćan pjevački glas pomješan uz prizvuke bluesa onda je ovo pravi album za Vas.

Adela - 21 Popis pjesama
1. Rolling In The Deep
2. Rumour Has It
3. Turning Tables
4. Don’t You Remember
5. Set Fire To The Rain
6. He Won’t Go
7. Take It All
8. I’ll Be Waiting
9. One and Only
10. Lovesong
11. Someone Like You

Dvojica braće i jedna sestra, poznatiji pod imenom Vazquez Sounds postali su pravi hit na Youtubeu zahvaljujući odličnoj obradi Adelinog hita "Rolling in The Deep". Njihova verzija Adeline pjesme objavljena je prije tjedan dana, a do sad je skupila više od milijun i 700 tisuća klikova. Poslušajte 10-godišnju Angie i obradu pjesme Adele „Rolling in the Deep“.